Portfolio

Dierenfotografie


Je dier in beeld

Ben jij helemaal gek op je huisdier? Maar is hij of zij niet zo gek op de camera? Niks zo moeilijk als je huisdier goed in beeld te brengen. Het licht, de compositie, tijdens een professionele fotoshoot zorgen wij ervoor dat alles goed zit. Zo krijg je een uniek portret van je trouwste kameraad.
Naast honden en katten fotograferen we ook je paard, konijn, vogel enz., met of zonder baasje.

In de studio

Boven onze winkel hebben wij een volledig uitgeruste professionele studio. Ook om dieren te portretteren
heeft dit zo zijn voordelen: we kunnen spelen met de belichting en zijn onafhankelijk van de weersomstandigheden. 

Op locatie

Dierenfotografie kan ook op een locatie naar keuze. In de natuur of op jullie favoriete plek? Een foto op locatie ademt sfeer. Als het weer niet mee zit, prikken we een andere datum wanneer de voorspellingen er beter uitzien.

Prijzen

Een shoot van of met je dier kost 145 euro. Daarvoor krijg je 1 uur fotografie en 5 foto’s van 15x20. Van die 5 foto’s krijg je naast de prints ook de digitale versie.

Wil je meer foto’s bijbestellen? Je favoriete foto op canvas drukken? Een vergroting inkaderen? Geen probleem! Een album 20x20 met de foto’s van je shoot kost 395 euro. Daarbovenop krijg je ook alle bewerkte digitale beelden uit het album.

We fotograferen je dier in onze studio, bij je thuis of een locatie naar keuze. Wij komen zonder extra kosten naar je locatie in de regio Eeklo. Kies je een locatie daarbuiten (bv. Gent, Brugge, de kust) betaal je een meerprijs.

Op zoek naar een fotograaf voor je portret?

let's get in touch!