Portfolio

Communie / Lentefeest


Ongedwongen op het ritme van je kind

Je communie of lentefeest is een grote stap, en daar wil je een mooie herinnering aan. Een fotoshoot bij Fotografie Vergauwe is ongedwongen en op het ritme van je kind. In onze studio of op locatie brengen we je kind spontaan en stijlvol in beeld. Met of zonder attributen, met een glimlach of een schaterlach, het belangrijkste is dat je kind zichzelf kan zijn.

Minishoots 2024

Op 03/04 en 07/04 organiseren we minishoots op verschillende locaties. We nemen 30 minuten foto's en maken achteraf met de leukste foto's 25 bedankkaartjes én een vergroting 20x30 cm. Voor een minishoot betaal je €155.

data & locaties
woensdag 3 april • Lembeekse bossen | zondag 7 april • park Breivelde (Zottegem)

Je shoot boeken? Klik hier!


Mag het iets meer zijn?

Met de foto’s van je zoon of dochter ontwerpen we unieke uitnodigingen en bedankingskaartjes. De mooiste beelden kunnen we ook bundelen in een album als herinnering voor later. Of al eens gedacht aan een vergroting voor de grootouders of meter en peter? Ongetwijfeld een fantastisch geschenk. Wie dat wil, kan natuurlijk ook zelf aan de slag met de foto’s.

Meer info drukwerk

Mini

Elk jaar or ganiseren we minishoots op vaste data & een door ons gekozen locatie. Meer info over deze shoots vind je telkens op onze website of social media. 

€ 155,00

Basis

60 minuten
Op locatie
25 kaartjes 10x15 

€ 195,00

Maxi

60 minuten
Op locatie
25 kaartjes 10x15
Luxeboekje 20x20
Alle bewerkte digitale beelden uit het album
Vergroting 20x30 in kader 

€ 595,00

Op zoek naar een fotograaf voor je feest?

Ook op het feest zelf zijn wij te boeken voor een fotoreportage

Let's get in touch!