Portfolio

Yes I do!


Jullie gaan trouwen, proficiat!

Fotografie Vergauwe heeft meer dan 45 jaar ervaring in huwelijksfotografie in binnen- en buitenland.
Vertrouw op onze professionele en persoonlijke aanpak.

Werkwijze

Fotografie Vergauwe is meer dan een fotograaf. Voor jullie grote dag begeleiden we jullie van a tot z om er een onvergetelijke maar vooral ook zorgeloze dag van te maken. Jullie unieke verhaal begint met een persoonlijk gesprek bij ons in de winkel. Als jullie kiezen voor Fotografie Vergauwe volgt een gratis verlovingsshoot gemonteerd in een album. Voor het huwelijk zelf bieden we verschillende pakketten en extra opties aan, op ieders maat. Van een save the date tot een luxe trouwalbum, wij vertellen jullie mooiste verhaal!

Voor onze lens mag je vooral jezelf zijn. We houden van spontane, ongedwongen foto’s. Een lach, een traan, een ondeugende blik van de allerkleinsten. Door ons persoonlijk contact en onze ervaring weten we waar te kijken (en te klikken).

Een volledig huwelijk bekijken?

Laat maar komen!

Trouwen in het buitenland

Trouw je in het buitenland?
Wij reizen graag met jullie mee!

Meer info

Verlovingsshoot

Boek je ons als huwelijksfotograaf én nemen jullie ook uitnodigingen, dan krijg je er gratis een verlovingsshoot bovenop! 

Meer info

Prijzen

Een huwelijksreportage is geen brood dat je koopt bij de bakker om de hoek. Het is een investering en een levenslange herinnering aan een unieke dag. Daarom werken we voor jullie op maat en helpen we graag de juiste keuzes te maken op vlak van fotografie. We staan erop om vooraf samen te zitten om elkaar beter te leren kennen en jullie wensen te overlopen.

Om jullie in jullie keuze te begeleiden, bieden we verschillende formules aan die volledig aangepast kunnen worden naar jullie wensen. Op maatwerk staat geen vaste prijs, daarom overlopen we graag samen met jullie de verschillende opties in onze winkel.

Drukwerk

Wist je dat je bij ons ook terechtkan voor je huwelijksdrukwerk? Van save the dates tot uitnodigingen tot bedankingen, met of zonder foto, op een speciaal papiertje of met een luxe afwerking. U vraagt, wij draaien!

Meer zien?

Op zoek naar een huwelijksfotograaf?

Contacteer ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Let's get in touch!