Portfolio

Gezinsfotografie


Want jij bent om in te kaderen

De mooiste herinnering? Het beste geschenk? Een professionele fotoshoot.

Jij bent ongetwijfeld om in te kaderen. En dat doe je best met een professionele fotoshoot. Alleen, met je partner, met je familie, vrienden of huisdier, alles kan. We fotograferen je in onze studio of op een locatie naar keuze en brengen je spontaan in beeld. Poseren hoeft niet, maar als professionele fotografen kunnen we je wel enkele aanwijzingen geven zodat je helemaal straalt voor onze lens.

Op locatie

Gezinsfotografie kan ook op een locatie naar keuze. In de natuur of op jullie favoriete plek? Een foto op locatie ademt sfeer. Als het weer niet mee zit, prikken we een andere datum wanneer de voorspellingen er beter uitzien.
Wij komen zonder extra kosten naar je locatie in de regio Eeklo. Kies je een locatie daarbuiten (bv. Gent, Brugge, de kust) betaal je een meerprijs.

In de studio

Boven onze winkel hebben wij een volledig uitgeruste professionele studio. Ook om gezinnen te portretteren heeft dit zo zijn voordelen: we kunnen spelen met de belichting en zijn onafhankelijk van de weersomstandigheden. Een studiofoto kan zowel intiem als speels zijn, maar focust altijd volledig op jullie als gezin.

Verliefd, verloofd of getrouwd?

Koppels die een huwelijksreportage bij ons boeken krijgen hun verlovingsshoot er altijd gratis bij. Maar je hoeft niet verloofd te zijn om jullie liefde te vereeuwigen. Of je elkaar nu net hebt leren kennen of je al een zilveren huwelijk viert… Een loveshoot kan op elk moment, de foto’s zijn voor eeuwig!

Meer info

Prijzen

Een portret- of gezinsshoot is een ideaal geschenk voor moederdag/vaderdag, voor de grootouders, voor je partner… Een shoot kost 195 euro. Daarvoor krijg je 1 uur fotografie en 5 foto’s van 15x20. Van die 5 foto’s krijg je naast de prints ook de digitale versie.

Wil je meer foto’s bijbestellen? Je favoriete foto op canvas drukken? Een vergroting inkaderen? Geen probleem!
Een album 20x20 met de foto’s van je shoot kost 395 euro. Daarbovenop krijg je ook alle bewerkte digitale beelden uit het album.

Zwangerschapsshoot?

Meer info vind je hier

Op zoek naar een fotograaf voor je portret?

Let's get in touch!