Over ons


Meer dan een fotograaf

In 1972 maakten Hylène en Julien Vergauwe hun eerste huwelijksreportage. Ze fotografeerden steeds met kennis van zaken, liefde voor het vak en een vleugje humor. Die waarden gaven ze door aan zoon Gino, die de zaak vanaf 1986 verder uitbouwde. Vandaag vormt Gino Vergauwe samen met Jessica en grafisch ontwerper Barbara een professioneel fototeam.

Fotografie is onze fulltime job en vooral onze passie, al meer dan 45 jaar, al 3 generaties lang. We zijn gespecialiseerd in huwelijksfotografie, maar doen zoveel meer dan dat. Geboortes, communies, gezinnen… Bij de mooiste momenten in je leven hoort een blijvende herinnering! Die leggen wij graag voor jou vast.

Voor onze lens mag je vooral jezelf zijn. We houden van spontane, ongedwongen foto’s. Niet iedereen voelt zich immers even comfortabel voor de camera. Als professionele fotografen geven we je net voldoende aanwijzingen om de beste beelden te kunnen maken, zonder je in geforceerde poses te dwingen. We houden van een persoonlijke aanpak. Voor grote reportages zoals bij een huwelijk of geboorte gaan we daarom op voorhand samenzitten om jullie beter te leren kennen en alle wensen te overlopen. Zo krijgen we meer oog voor jullie unieke details: Een grappig moment, een sprekende blik, oprecht geluk… De mooiste foto’s zijn die waarvan je niet weet dat ze genomen zijn.

Fotografie Vergauwe is dus meer dan een fotograaf. Fotografen Jessica en Gino Vergauwe halen steeds alles uit de kast om jou te laten stralen. Met een eigen grafisch ontwerper in huis, Barbara, gaan we met je foto’s nog een stapje verder. Mensen gelukkig maken, hen zien genieten en doen genieten, dat is ons doel.

Interesse in een samenwerking?

Contacteer ons