Portfolio

Geboorte / Zwangerschap


Kindje op komst?

Proficiat! De eerste momenten met je kleintje zijn onbeschrijfelijk. Vereeuwig ze.

Geboorte

Geboortefotografie is de specialiteit van Jessica. Ze zorgt voor een unieke herinnering aan de eerste dagen van je kleine spruit. Alles wordt op voorhand besproken, gekozen en geregeld zodat je ons bij de geboorte maar hoeft te bellen. Wij komen meteen naar de materniteit. Terwijl jullie genieten, zorgen wij voor je doopsuiker, geboortekaartjes, vergrotingen voor meter en peter enz.

Info en prijzen vind je onderaan deze pagina.

Meer info drukwerk

Newborn

Voor een newbornshoot kom jij naar onze studio, een lifestyleshoot kan ook bij je thuis. De mooiste beelden leg je vast tot 10 dagen na de geboorte. We voorzien twee uur, zodat je kindje de shoot in alle rust kan beleven. Een flesje of een plasje tussendoor? Geen probleem, je baby bepaalt ons ritme.

Zwangerschap

Breidt jullie gezinnetje binnenkort uit? Laat je fotograferen nu je op je mooist bent en zorg voor een unieke herinnering aan deze magische periode. Het beste moment voor een zwangerschapsshoot is rond 7 à 8 maanden. Je hebt dan een mooie buik en kan nog comfortabel bewegen. Een shoot kan bij ons in de studio of op een locatie naar keuze, alleen of met je partner.

Mijn kindje is ouder dan 10 dagen

Geen probleem, ook dan kan je bij ons langskomen voor een fotoshoot. Hoe ouder de baby, hoe meer ze gaan bewegen. Daarom kunnen we voor deze baby's geen gebruik meer maken van mandjes en andere attributen, dit puur uit veiligheid van je kleintje. We maken het wel nog steeds knus en gezellig in onze studio!

Voor dit soort shoots voorzien we een uurtje de tijd. De shoot kost €195, naast een uur fotografie krijg je ook 5 digitale beelden + de geprinte versie ervan op 15x20cm.

Prijzen

Zwangerschapsshoot

Een shoot kost 195 euro. Daarvoor krijg je 1 uur fotografie en 5 foto’s van 15x20. Van die 5 foto’s krijg je naast de prints ook de digitale versie.

Boek je naast je zwangerschapsshoot ook nog een newbornshoot en bestel je van beide shoots een album, dan krijg je van ons 195 euro korting cadeau!

Geboorte

Een shoot op de materniteit of bij je thuis kost 95 euro en duurt doorgaans 30 minuten. Met de mooiste foto’s ontwerpen we unieke geboortekaartjes en uitnodigingen voor de babyborrel.

Geboortekaartjes
Het ontwerp van een geboortekaartje uit onze vaste collectie kost 105 euro. Heb je zef een idee, of wil je liever iets uniek? Wij maken graag een kaartje op maat voor jullie. De ontwerpkost voor een kaartje op maat is 145 euro. De drukkosten zijn afhankelijk van de gekozen kaart, het formaat, de afwerking en de hoeveelheid.

Combineer je de geboortekaartjes meteen met een newbornshoot, dan nemen wij de ontwerpkosten voor onze rekening.

Newborn

Een shoot kost 295 euro. Daarvoor krijg je 2 uur fotografie en 5 foto’s van 15x20. Van die 5 foto’s krijg je naast de prints ook de digitale versie.

Een album 20x20 met de foto’s van je shoot kost 395 euro. Daarbovenop krijg je ook alle bewerkte digitale beelden uit het album.

Op zoek naar een fotograaf voor je portret?

OOK OP doopfeesten ZIJN WIJ TE BOEKEN VOOR EEN FOTOREPORTAGE

Let's get in touch!