Fotografie


Huwelijk

Fotografie Vergauwe is een professioneel fototeam, gespecialiseerd in huwelijksfotografie. We fotograferen koppels met kennis van zaken, passie en een vleugje humor.

Meer info

Communie / Lentefeest

Je communie of lentefeest is een grote stap, en daar wil je een mooie herinnering aan. Een fotoshoot bij Fotografie Vergauwe is ongedwongen en op het ritme van je kind.

Meer info

Geboorte

Kindje op komst? Proficiat! De eerste momenten met je kleintje zijn onbeschrijfelijk. Vereeuwig ze.We zorgen voor een unieke herinnering aan de eerste dagen van je kleine spruit.

Meer info

Gezin

Jij bent ongetwijfeld om in te kaderen. En dat doe je best met een professionele fotoshoot. Alleen, met je partner, met je familie of vrienden, alles kan!

Meer info

Dieren

Ben jij helemaal gek op je huisdier? Maar is hij of zij niet zo gek op de camera? Wij brengen ze voor jou in beeld in onze studio of op een locatie naar keuze.

Meer info

Zwangerschap

Breidt jullie gezinnetje binnenkort uit? Laat je fotograferen nu je op je mooist bent en zorg voor een unieke herinnering aan deze magische periode.

MEER INFO

Model

Ben je een beginnend of professioneel model? Wij helpen je portfolio te maken of uit te breiden.

Meer info

B2B

We helpen je graag jouw bedrijf, personeel, producten of event professioneel in beeld te brengen. 

Meer info

Drukwerk

Wist je dat je bij ons, naast fotografie, ook terechtkan voor allerlei drukwerk?  Met een eigen grafisch ontwerper in huis, Barbara, gaan we met je foto’s nog een stapje verder.

MEER INFO